Floristutbildningen i Göteborg

Ingenstans i Göteborg finns det så många färska snittblommor och krukväxter som vid blomsterbranschens marknadsplats Partihallarna. Blomsterhandlare och grossister möts tidigt varje morgon för att köpa och sälja blommor från världens alla hörn. Mitt i denna myllrande marknadsplats har vi på Munkeröds Utbildningscenter våra ljusa luftiga lokaler.

Som elev får du möjlighet att befinna dig i blomsterbranschens centrum. Du har nära till alla grossister och kan på så vis följa säsongens blommor, dess utbud och priser, under hela utbildningen. Vi på Munkeröds Utbildningscenter köper in snittblommor och binderitillbehör så gott som dagligen, för att du som elev skall få färska blommor och trendiga binderitillbehör att skapa med. Eftersom du träffar många blomsterhandlare har du stora möjligheter att skaffa praktikplats och ev. arbete.

Så här tar du dig hit

Adress: Blomstergatan 2. Kör in från Mårten Krakowleden/Gasklockan (Statoilmacken). Följ skyltarna mot Partihallarna. Kostnadsfri parkering finns utanför Bilbadet. Vi finns i det röda tegelhuset på vänster sida innanför grindarna (bild till höger). Hallarnas trädgård och Libabröd finns i samma byggnad.

Om du åker kollektivt så är det lättast att du tar dig till Gamlestadstorget. Därifrån är det skyltat till Partihallarna och lättast att hitta till oss.

Hitta hit: 

Våra floristlärare i Göteborg

I Göteborg arbetar Eva, Lisa E, Lisa B, Anna och Malin. I vissa ämnen har vi gästföreläsare.

Eva Carlsson
Anna Englund
Lisa Ekholm
Lisa Bergman

Bilder på våra lokaler och mer om oss i Göteborg hittar du här.